Ready Outdoor DVB-T Antenne Triax Digi 10W Se fuld størrelse

Triax Digi 14 W DVB-T antenne, 10 elementers, passiv 12.5 dBi


Triax - connecting the futureTriax Digi 10 W DVB-T LTE

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager

169,00 kr

Nedsat pris!

-50,00 kr

219,00 kr

Triax Digi 10 W DVB-T LTE antennen er velegnet til områder med tvivlsom dækning. Der medfølger beslag så antennen kan monteres på et rør eller i en mast.

Hvilke gratis danske kanaler kan man se i dag med DIGI 10W?

Med almindelig licens kan du med en antenne modtage nedenstående kanaler uden det koster ekstra ud over licensen:

  • DR1 - DR1 giver dig en bred vifte af programmer, herunder prisbelønnede danske TV-serier, dokumentar- og børneprogrammer.
  • DR2 - DRs anden kanal med fokus på nyheder, kultur, historie og debat. Temaudsendelser hver lørdag og dansk underholdning om fredagen.
  • DR3 - Det nye medlem af DR-familien, DR3, byder seere med et ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med et stærkt fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik.
  • DR Ultra - Viden, comedy og ægte virkelighed for de 7-12 årige. At være barn er en tilladelse til at udfordre omverdenen - de voksne, de fysiske rammer, sig selv og hinanden. Sådan er børn, og sådan er DR Ultra. DR Ultra vil styrke, fejre og selvstændiggøre børn, så de kan møde verden med selvtillid og glæde.
  • DR Ramasjang  - Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer og deres venner, ligesom de vil møde helt nye karakterer og værter, der vil involvere børnene såvel i udsendelserne som i andre relevante sammenhænge i børnenes hverdag.
  • DR K - Kultur- og historiekanalen DR K vil give plads til det brede billede af kultur, lige fra opera, billedkunst og litteratur til design, mode og arkitektur. DR K sender fra klokken 16.00 til klokken 24.00 alle dage, året rundt.
  • Lokalt/regional TV-kanaler: TV2/Nord, TV/MIDT-VEST, TV 2 | ØSTJYLLAND, TV SYD, TV Fyn, TV2 ØST, LORRY, TV 2/Bornholm.
  • Folketingskanalen - Folketingets debatter vises direkte på TV og på internettet. Her har du mulighed for at følge debatten i Folketingssalen, Europaudvalgets møder og nogle af de åbne høringer, der finder sted på Christiansborg.

 

De gratis digitale danske TV-kanaler


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Bånd UHF (DVB-T)
Frekvensområde 470 - 790 MHz
Kanalområde 21 - 60
Elementer 10
Forstærkning 12,5 dBi
For bag forhold > 21 dB
Åbningsvinkel horisontal +/- 23 Grader
Vindbelastning 22 N
Dimensioner 975 x 350 mm (L x B)

 

Denne antenne er LTE Protected.
LTE (Long Term Evolution) er den helt nye standard inden for det mobile netværk. I denne nye standard bruges dele af UHF området til at sende 4G netværket. Dette vil skabe problemer med frysninger af billedet og give billedudfald på de digitale TV kanaler.

Nyhedsbrev