Ombytning & Returnering

Vi tilbyder hos Parabol-Parabol.dk 14 dages fuld returret. Hvis du som kunde, ønsker at returnere eller ombytte fejlbestilte varer sendes disse sammen med en kopi af fakturaen til:

Scandi Team ApS
Randersvej 92,
8870 Langå
Danmark

 

Ved modtagelse, vil vi såfremt kravene til vores returpolitik er opfyldt, krediterer købesummen tilbage til din bankkonto. Hvis du ønsker en anden, eller andre varer, skal du blot oprette en ny ordre på disse via vores side. Ved at holde den gamle og ny ordre adskilt, sikres begge parter den hurtigste ekspeditionstid.

Alle ombytning & returneringer behandles inden for 15-45 dage.

Returpolitik.

Meddeler Kunden Parabol-Parabol.dk at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Parabol-Parabol.dk købesummen. Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske såfremt varen samt emballage returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den, det vil sige at varen ikke må være skrammet, defekt eller lign. Varen må gerne pakkes ud og bruges, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med.

Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger der ikke kan lukkes op uden at ødelægge emballagen, gælder returretten naturligvis stadigvæk. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark. Forsendelsen skal sendes retur med omdeling. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Nyhedsbrev