Maximum COMBO 212 UHF/VHF/+DAB LTE TV antenne Se fuld størrelse

Maximum COMBO 212 UHF/VHF/+DAB LTE TV antenne

Maximum

Udendørs DVB-T antenne Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB

Flere detaljer

20651

449,00 kr

Nedsat pris!

-100,00 kr

549,00 kr

Kvalitets digital DVB-T antenne fra Maximum. 

Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB antennen er velegnet til områder med dårlig dækning og høj uønsket indstråling fra nabolande.

Med Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB medfølger beslag så antennen kan monteres på et rør eller i en mast.

Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB er i høj kvalitet og bygget til at modstå hårde vejrforhold med lang levetid.

Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB leveres delvist samlet så du hurtigt kan komme igang.

Stikforbindelsen på Maximum COMBO-212 LTE UHF/VHF/+DAB er et F-konnektor stik.

Vigtigste tekniske data for Maximum COMBO-212 antenne:

  • Antal elementer: 45
  • Antennelængde: 1100 mm
  • Bredde på bredde (H/V): UHF H43° / V31°: VHF H66° / V38°
  • Kanaler: CH 5-12 og 21-69
  • For / bag-forhold: 7-16 dB og 16-30 dB
  • Forstærkning: UHF 10 ~ 14 dB / VHF 7 ~ 10 dB
  • Impedans: 75 Ohm
 

Passiv eller aktiv antenne. De fleste UHF antenner er normalt passive. Du kan dog ved ved at indbygge en forstærker direkte i antennen eller sætte en umiddelbart efter, sende TV signalet videre med et kraftigere signal end normalt og derved opnå en bedre TV-modtagelse. Specielt i yderområder hvor modtagersignalet kan være dårligt eller hvis signalet skal fordeles ud til flere TV, vil det være en god ide med en forstærker.

Denne antenne er LTE ProtectedLTE (Long Term Evolution) er den helt nye standard inden for det mobile netværk. I denne nye standard bruges dele af UHF området til at sende 4G netværket. Dette vil skabe problemer med frysninger af billedet og give billedudfald på de digitale TV kanaler.

Løsningen på problemerne er at skærme alle komponenter for at hindre indstråling. Dette gælder alle tilsluttede komponenter som f.eks antennedåser, tagantenner, kabler og stik. Komponenter mærket med "LTE Protected", beskytter dit anlæg mod interferens fra LTE mobilt bredbånd.

Kort om DVB-T. Siden DVB-T premieren den 31. marts 2006, har alle danske husstande haft fri adgang til digital modtagelse af alle DR tv-stationer. DVB-T byder udover fjernsynsprogrammer også på tegnsprogstolkning, surround lyd. Det digitale tv-signal modtages på egen antenne, og kan ved hjælp af en digital dekoder ses på alle typer nye og gamle fjernsyn.

Fra 2009 bliver det digtale sendenet kraftigt udbygget og der vil i løbet af de næste år blive muligt at få mange flere kanaler via antennen.

Er du i tvivl om du kan bruge en indendørs DVB-T antenne, eller om du skal bruge en udendørs DVB-T antenne, så se hvordan dækningen er i dit område lige her

Nyhedsbrev